TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

vad e det för fel??

Kategori: Allmänt

tog nästan en timme idag för lilleman att somna.. Det e precis som om han inte vågar stänga ögonen för att han e rädd att vi ska vara borta när han öppnar dem igen.. Varför har han helt plötsligt blivit så otrygg när han ska sova.. Vad gör vi för fel?

Kommentarer

  • Fia säger:

    OK, min bror har inget våldsamt lr kriminellt i sin bakgrund. Fast anställd, statlig tjänst sen många år tillbaks. Eget boende m.m.



    Just nu har han en övernattning varannan vecka, och även 2tim umgänge/vecka, ett beslut av Svea Hovrätt. Det är ett interimistiskt beslut.



    Men den slutliga utredningen är fortfarande igång, då han överklagat familjerättens beslut.

    2009-11-29 | 21:42:30
    Bloggadress: http://maximilian06.blogg.se/
  • Johanna säger:

    Jag tror inte att ni gör något fel. Tyvärr. (För det vore ganska skönt att kunna rätta till.) Nova är också sådär ibland, helt omöjlig att få att sova. De små har ju sina tillväxtperioder och utvecklingsperioder och ibland tror jag bara det blir för mycket för de små hjärnorna.



    Nu när han övar på att lära sig gå också så kan det vara lite extra mycket som rör sig uppe i huvudet. Jag minns att när Nova började gå så gick talutvecklingen tillbaka lite, och hon var också väldigt orolig på nätterna. Så jag tror bara det är en fas.



    Jag har ingen erfaranhet av för tidigt födda barn, men vad jag förstår så fungerar mekanismerna ungefär lika för alla barn, och alla tar olika lång tid på sig att komma igenom faserna.



    Hoppas det går bättre snart. Ni är toppenföräldrar till Gabriel! :)



    Kram

    2009-11-30 | 08:09:48
    Bloggadress: http://www.maersta.se
  • Katta säger:

    Surre.

    Ni gör inte något fel, jag lovar att sömnproblemen kommer och går. Emil är inne i en period igen, men nu så är man kissig, törstig, lakanet är inte bra, täcket har åkt ur påslakanet.... det är en fluga på mitt rum osv.



    Hej å hå kämpa på!

    2009-11-30 | 09:15:46
  • Joanna säger:

    Jag har läst att barn genomgår olika perioder då de blir mer "otrygga" eller mammiga/pappiga...att det e en del av utvecklingen och förhoppningsvis inte håller i sej så länge!

    2009-11-30 | 18:24:01
    Bloggadress: http://mammatillmille.blogg.se/

Kommentera inlägget här: