TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

idag blir min son 1.5 år

Kategori: Gabriel

Gabriel 12 timmar...

 

 

Idag.. Gabriel 1.5 år...

 

 

 

645g mot idag 8 kilo..

Jag fick rätt.

Kategori: Vardag

Det var tänder.. Vänster kindtand har nu tittat fram.. o han mår mycket bättre. dock smittade han mej med sin förkylning..

Ja det har hänt en nyhet här i mitt liv. Min lillebror har nu äntligen blivit redo att möta o lära känna sina biologiska syskon. Han e idag 15 år och förståndshandikappad. Har längtat efter denna dagen sen han föddes.. att äntligen få träffa honom.. Så en dag e inbokad v 44 då jag o Gabriel o möjligen lillsyrran ska med. Hans fostermamma har lovat maila över lite bilder.. Jag mailade över en del bilder igår till henne.. hon skulle berätta o förklara för lillebror att vi skulle komma på besök. o visa bilderna.

Detta e stort för mej..
I veckan som varit har vi varit på kalas hos gabriels biologiska mormor som fyllde år.. Var åter igen jag Gabriel o lillsyrran som åkte dit.. Jag o annse gär mycket ihop.. Känns skönt att ha en syster..Just nu håller jag på att göra en beställning på mattias Julklapp från mej o Gabriel..

skrik..

Kategori: Vardag

Vår lillplutt har nu skrikit som en galning så fort han ska sova.. tror det möjligen e nya tänder på g.. för han e snorig o dregglar som bara den.. sova gillar han inte för tillfället..

annars händer det inte så mycket här.. e praktiskt taget likadant varje dag så..


Var hos läkaren för ett par veckor sedan o kollade trycket o tog blodprover... Trycker e nere på normalt nu 125/85,, tänk att det skulle ta 1.5 år innan det kom till rätta.. Blodproverna visade bra. alla värdena var kanon.. så inga fel på mej inte hehe..

Min nya kamera...

Kategori: Vardag

Köpte in Nikon d40.. fick den idag... så glad.. den e så perfekt..

Den tar så bra bilder...