TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

Älskling

Kategori: Kärlek

Fina kattMiddagstips

Kategori: Middagstips!Baconlindade korvbrödTorsk


Hasselbackskyckling 


Panerad spätta med räksås
Vofflor med nutella o jordgubbssylt 

...

Kategori: Detta har hänt idag

Jag tar hand om ett barn som inte är mitt. Eller jo. Han e ju min. Jag är hans. Är mej han älskar o lever med, känner trygghet med. Den som egentligen ska ha den rollen jag har tagit lägger inte så mycket energi på det, avbokar helger, ringer aldrig. Kärleken till att skapa problem är större än sonens mående så det har varit stora problem. Problem som nästan ledde till seperation. Det tog några dagar o en del diskussioner om hur jag o Jimmy skulle göra. Den som står som vårdnadshavare och biologisk mamma tyckte att oavsett seperation skulle sonen bo med mej då hon skulle få byta lägenhet om hon skulle få ta hand om honom!? Så ja lite så är det. Skapar mycket elende men när det väl gäller är hon inte ett dugg intresserad..!! 

Jag känner lite såhär.! Varför skapar man lögner hos socialen om barnmisshandel, tar ifrån pappan ett av barnen. Pratar om mej med sådan negativ ton för att barnen ska hata mej, " tänk på att hon inte e er mamma, hon bestämmer inte , ni behöver inte lyda henne" 

Fattar man inte att det skapar en del problem i det hemmet barnet bor när det kommer sådan manipulering!? Fet e svårt att vara mamman i familjen när det kommer som just då o nu känner för att ställa till det! En som bara e "mamma" på en papperslapp, men tack vara den en jävla massa rättigheter.. 


Det var inte kul att sitta där på socialen o höra lögnerna som hade hittats på pga vilken konstig anledning det än är. 

Hade jag slagit barnen så som det påstods hade de inte varit så lyckliga! 

Ibland är inte det biologiska det bästa, 

Det viktigaste är att det finns en mamma o pappa... jag o Jimmy är här!!! 
Jag släpper iväg honom för att jag måste!!! Men snart väljer han sjölv, då slipper jag släppa ut honom o stänga dörren medans han gråter!!!!

....

Kategori: VardagKillarnas rum har fått möbleras om lite. Jag e galet nöjd med hur det blev. Nu ska bara min älskade Gabriel komma hem så han får se det med o säga vad han tycker, Milton älskar det iaf. 


Kan ni tänka er att om 2 månader är denna underbara skapelse 8 år!!! Helt ofattbart 💚😍


Vår nya familjemedlem

Kategori: Familjen