TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

lite allmänt..

Kategori: Vardag

Veckans städning e klar.. tack älskling.. så slapp jag..
korten inför julkorten e tagna, ivägskickade med för att det ska bli julkort av det.. jo jag vet jag fuskar.. men dem blir fina..

saker o ting som snurrar i hjärnan i dessa tider.. vi har fortfarande med gabriels vikt.. neo tycker si och vi tycker så.. jag har mina egna teorier o dem har sina.. o känner itne riktigt att jag e mottaglig för deras förens jag har svaret svart på vit för mina.. så hur ska man göra.. ska jag ge mej o låta dem köra sitt race.. det jag inte tror på.. eller fortsätta kämpa för det jag tror på..

sen har jag ju min egen vikt.. en del planer håller på att smidas. men känner lite att det inte finns plats eller ork nu när det e som det e med gabriels vikt.  Jag o min kära sambo har en del Planer inför framtiden o vill att allt ska vara klart innan vi känner att dessa planer har en framtid i våra liv.

så ja.. livet rullar väl på ungeför som vanligt förutom våra tankar o funderingar kring planerna..



Har ju nu även jobbet eller ska jag säga jobben. har ju 2 stycken.. dock bara 2 pass på det ena o ca 8 pass på det andra i månaden.. dem 8 pass jag har e ca 17.5 timme per pass så där kommer jag ju upp i skapliga timmar, men då jag ändå e ledig en hel del kan jag ju jobba betydligt mer.. hoppas på att det blir fler pass där jag bara har 2. ett önskemål om fler asstimmar e inskickade på försäkringskassan o alla vet väl hur dem arbetar? segt o trögt. hellst inget alls om dem själva får välja.









Önskar att det kan bli klart innan jul för i december månad så kommer kanske det företaget mattias jobbar på dra ner på gubbarna.. så mattias o några till får gå.. vilket känns ganska trisst.. får hoppas på att dem har jobb på företagen så dem slipper gå hemma o slämpla hela vintern.





Ja det var lite uppdatering iaf..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: