TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

uppdatera..

Kategori: Gabriel

händer inte mycket nytt.. han har det minsta möjliga i syrgas..0.02% var för mycket o det e det minsta man kan ha enligt den syresättnings apparaten så vi har fått mixa med en annan som her honom mindre än 0.02,, mesigt lite skvätt.. men tydligen så viktig för Gabriel.. segt går det med denna lilla skvätt... vill ha bort den snart för sen får vi komma hem..

dessutom har JAG blivit sjuk.. kräker blod o hugger i magen.. lös i magen.. så kuratorn på sjukhuset beordrarde mej att åka hem några dagar.. o vila vila vila..

hon trode jag var nära ett nervöst sammanbrott eller nått.. men vad vet jag.. kanske möjligt..

Kommentarer

  • Elin säger:

    Huuu... Hoppas verkligen du snart blir bra. Man måste se till att även tänka på sig själv när man har barn.. Men för eran del så har det ju inte varit så lätt att göra det. Tycker oxå du ska vila å rå om dig själv lite.

    KRAMAR

    2008-07-11 | 10:14:47
    Bloggadress: http://elinhejdenberg.blogg.se/
  • ☆ ☆ ☆ ♥ M@rie ♥ ☆ ☆ ☆ säger:

    Ojj gomman.. låter verkligen ine så bra de där.

    Hoppas du snart blir okey.



    Jaa den där LILLA lilla skvätten syrgas kan dom ha LÄNGE länge.De e ju den man som förälder väntar på att sitt älskade barn ska bli av med.Men de finns dom barn som fått gå hem med syrgasen på lågt under en period så kanske finns de ändå en chans för er att snart få komma hem med er lilla knyte.



    Tänker på er Gomman

    kramizar

    2008-07-11 | 10:26:44
    Bloggadress: http://lillebuu.webblogg.se/
  • Johanna säger:

    Usch, låter inte alls bra! Se till att vila ordentligt så du piggar på dig. lätt att säga, kanske, men Gabriel behöver ju en mamma som mår bra.



    Stor kram

    2008-07-11 | 12:34:22
    Bloggadress: http://maersta.blogg.se/
  • Jenny säger:

    Fy inte kul alls..men inte konstigt om du är helt slut på alla plan..man känner sig som en utvriden disktrasa i vanliga fall med en ny bebis och allt som det inebäs så jag kan inte ens föreställa mig hur du känner dig.

    Men jag hoppas att ni snart kan återgå till ett mer normalt vardagligt liv.

    Ha en mysig helg nu

    Kram

    2008-07-11 | 16:00:18
    Bloggadress: http://sessannenne.blogg.se/?c=119877891

Kommentera inlägget här: