TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

dem fattade inte vinken om pengarna??

Kategori: Vardag

skrev för ett tag sedan om pengar jag hade lånat ut.. jovisst.. inlägget läste dem.. o kommenterade oxå.. men det var tydligen mej det var fel på enligt en av dem.. den andra brydde sje inte allt typ..

så ..



jaja.. jag skriver det IGEN


försökte för ett tag sedan att pika lite folk att betala av skulder.. Lyckades så inte så bra.. tragiskt när folk inte kan förstå att man inte kan låna till sej pengar till hyror hundar o allt vad det nu gäller..

o ännu värre e det när dem inte kan betala tillbaka.. otroligt skrämmande.. har dem inte råt att betala tillbaka en skuld på en hyra.. nej men flytta hem igen då..

O har man itne råd att betala tillbaka för ett lån av djur så ska man FAN INTE SKAFFA ÄNNU FLER.. o dessutom inte UNGAR... nej man får hoppas att det inte blir mer där nu..

Tycker faktiskt att man har varit en bra vän o funnits där o ställt upp med både axlar och pengar i dåliga dagar hos er förredetta vänner.. men såfot ni fått rätt på livet igen ja då såg man hur mycket värd man var.. så Ja.. ni e INTE mina vänner längre.. men mina pengar ska jag ha..

jag kan ju skriva här direkt vilka ni e så inte fler människor går samma dåliga vänner tillmötes..

Novabebe på lunar... och http://mrsfritz.webblogg.se/



SÅDÄR:..

och om det nu e någon som tycker jag behandlar detta omogen. vem bryr sej.. det e itne ni som fattar 4 tusen på kontot tack vare småfittor som inte kan göra rätt för sej..


så får jag hoppas NI FATTAR DENNA GÅNGEN

Kommentarer


Kommentera inlägget här: