TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

award till dej

Kategori: Allmänt


Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!



1 På listan Finns http://miian.blogg.se/ Hon skriver om sin vardag tillsammans med sin otroligt vackra dotter och hennes sambo. LillFlickan har precis haft sin ettårsdag och nu e vardagen full med spring och bus. men man behöver lösenord för att Komma till denna blogg.

2 På listan finns http://ettoriginal.blogg.se/ Detta är min Goda o bästa tjejkompis Therez. Hon bor nere i trelleborg tillsammans med sin son. Hon har precis hittat en ny kärlek i sitt liv.

3 På listan finns http://virrpellan.blogg.se/ Detta är min kära kusin. Mamman till Alissa och Noel. Underbar familj. Det e en massa bus där varje dag. Lilla Noel på ca 10 månader o alissa på 4 år. (tror jag) Riktiga galna busungar som man bara inte kan låta bli att älska.

4 På listan finns http://vanjal.blogg.se/ en f.d skånetös som flyttat uppåt landet. Hittat kärleken och skaffat hus. Väntar nu sitt andra barn. Haft en del otur dem senaste månaderna tyvärr, Men nu e det er tur.. Lösenordskyddad blogg pga vissa idioter hittar på egen fakta o sprider ut. Sorgligt..

5 På listan finns http://mizzsofie.webblogg.se/ Detta e en Gammal klasskamrat. En kvinna i unga år med både man hus o barn.. även en liten vovve. Sonen har ca ett halvår kvar till sin 2årsdag så det e fullfart där varje dag.. Otroligt rolig blogg att läsa. Han e full i spring så blir en massa intressant läsning. (ja man vet vad man har att vänta hahah)

6 På listan finns http://carlie.webblogg.se/ Detta e Mattias svägerska (fasst vi säger att det e min svägerska oxå) Renovering av huset. Bus Nathalia på 3.5 år. Bebis i magen som skall komma i februari.. Den 16 bestämmt. Kanske blir en alla hjärtans dag bebis.

7 På listan finns http://www.tv3.se/worp/1574/ Detta e Våra bästa år bloggen.. Går ju verkligen intve att Missa. Bra att ha nu när man inte har tid att titta på tv:n Tack för den..

8 På listan http://hannaofsweden.blogg.se/ Detta e tjejen jag lärt känna från cybervärlden. Vi var gravida samtidigt o snackade en del. Hon skulle ha Sin lilla Gosse före mej men så blev det ju inte. En liten Neo kom ut i somras. Otroligt vacker pojke. Kul att läsa då vi har barn "i samma ålder"



Finns klart fler fler fler bloggar.. men jusst dessa e dem jag inte kan leva utan hehe..

Kommentarer

  • *Sofie-Tävling i bloggen* säger:

    Åh tack tack för dina fina ord!!



    Ja du har mycket skoj att vänta, din son har ju redan gjort så otroligt många framsteg och det går i en rasande fart, rätt som det är kommer du ha han springandes runt ingenstans och överallt hihi.



    Trevlig helg till er och gott nytt år!

    2009-01-02 | 13:36:20
    Bloggadress: http://frusofie.se
  • ♥Hanna♥ säger:

    åh, tusen tack gumman!! =) jag ska skicka vidare mina awards nån dag!! pöss på dej! ^^

    2009-01-02 | 20:31:13
    Bloggadress: http://hannaofsweden.blogg.se/
  • Miian säger:

    oj =)

    tacktack =)

    Hoppas allt är bra med er?

    2009-01-03 | 13:37:26
    Bloggadress: http://miian.blogg.se/

Kommentera inlägget här: