TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

sista dagen i vecka 21

Kategori:

Vecka 21

Kroppen: Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern, det kan man avhjälpa genom att dricka mycket. På så sätt rensas kroppen från slaggprodukter.
Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt. Unvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och miniralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytandemedicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln.


Egna anteckningar/bild: [Redigera]
16 Mars: fixat o donat i uterummet och varit ute med hunden.. Nu har jag mega ont.. ska nog inte röra mej så mycket på en enda dag.

17 Mars: Ska till BM och lyssna på lilla Gabriels ljud. Ska bli kul. Jag e alltid nervös inför nya möten som handlar o Bebisen.. man Oroar sej för saker hela tiden, men jag e ändå 99% säker på att han mår bra där inne.

Allt verkade bra med lillfisen. Hans hjärta tuffade på för fullt o han sparkade o hade sej. Hon sa att det tyvärr kunde dröjja ett par veckor till innan jag känner honom. trååååkigt.. men hon sa att jag kunde vara lyckligt lottad då jag fick helt perfekta ul bilder o det var minsann inte alla som fick det.

22 Mars: Tycker denna Graviditeten e skittråkig.. Ont i rygg och höft ska jag ha, men jag tycker inte att Magen väger som jag vill och inte har han börjat sparka mej i magen ännu.. NÄR SKA DET ROLIGA BÖRJA?

Kommentarer

  • Elin säger:

    =) Lugn...det kommer... Det kommer finnas dagar då du tänker..men sluuuuuta sparka mig nu för en liten liten stund...*s*
    Kramar

    2008-03-22 | 18:48:35
    Bloggadress: http://elinhejdenberg.blogg.se

Kommentera inlägget här: