TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

fy faen vilken dag...

Kategori: Vardag

Vaknade av att Tanja gnydde som fan vid halv 6 tiden.. ohh var så trött så jag inte visste var jag var.. Vände mej om igen för att somna om igen, men kände då en ljuvlig dogt av hundbajs hahaha.. fyy.. Jag hade väl tagit för långtid på mej att vakna tyckte hon..

Jahopp.. frukost till både gubbe o hund, sen begav vi oss till nymö för att hovslagaren skulle komma o fixa hovarna på hästarna.. 1.5 timme satt vi där o glodde.. ganska sen med andra ord.. och när han väl dök upp så sa han att vi inte behöver vara där för han hade en med sej som kunde hjälpa honom.. suck..

Ja då skulle man då passa en tid utanför helsingborg 13:00.. o klockan var 12... Jag kommer då att bli sen.. sen sen sen.. Fan det värsta jag vet.. Vid kvart i 2 var vi framme.. Hittade inte riktigt vägen dit till mormor o morfar.. har bara varit där en gång innan.. Sen åkte vi o åt middag,, Morfar bjöd.. Sen körde vi en runda till min Biologiska pappa oxå o hälsade på en snabbis.. LÄmnade min adress o telefonnummer.. har inte träffat honom på 5 år eller något sådant.. (för er som tycker detta låter skummt så ska jag berätta att jag e ett fosterbarn.. 4 år var jag när jag lämnades till en annan familj och har itne tagit kontakt med dem biologiska förren i vuxen ålder)

Sen körde vi hem till Mattias bror och hjälpte honom att lasta av en stor lekstuga från släpet.. haha.. Susanne.. ställ dej där brevid Pia så inte släpet välder.. hmm hur ska man tolka det.. "hey du tjockis.. håll släpet kvar på marken hahah.. typ så.. men men.,. jag o pia räddade dagen.. yeaahhh

Nu så e man hemma i sitt trygga igen.. Tanja har fått mat o allt e nu lugnt o stilla.. SKÖNT...


image268

Mattias och Tanja.... Ni e det jag mest håller kärt..

Kommentarer

  • Rebecca säger:

    Har ni hästar?

    2007-08-15 | 22:20:28
    Bloggadress: http://beskan.blogg.se
  • Mattias säger:

    Du glömde berätta om min onda rygg idag....ajajajaj......

    2007-08-15 | 23:18:23
  • Rebecca säger:

    Å vad roligt. Älskar hästar. Fin din sida har blivit nu.

    2007-08-16 | 07:04:43
    Bloggadress: http://beskan.blogg.se
  • Garbo säger:

    Du med? jag e oxå fosterbarn,hoppas du o din pappa får en fin kontakt,hur kändes det?
    /Kram

    2007-08-16 | 08:56:00
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här: