TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

gabriel vill inte sova...

Kategori: Detta har hänt idag

nehepp... har varit uppe med honom sen kl 7 o han somnar inte...
så nu får han vara här nere o titta på film med pappa.. den heter inception.

Handlingen kretsar kring två män som arbetar med att bryta sig in i människors drömmar för att därigenom få deras undermedvetna att avslöja hemligheter. En dag får de i uppdrag att istället få en mäktig affärsman att agera på ett visst sätt genom att påverka honom i en dröm.

En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Dom Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.

Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.

Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb.













kanske inte e en såvidare bra barnfilm, men nu blev det så att han satte sej i soffan o tittade.. så fårt nån ramlar eller blir skuten säger gabriel bara,, Oj... oj... haha ganska roligt faktiskt..

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Det kanske inte är så lämpligt att barn tittar pÅ sådana filmer...

    2011-04-03 | 14:30:05
  • Anette säger:

    Det väljer väl föräldrarna själva? Tinkerbellan skrev precis samma mening som du så din kommentar var helt överflödig!

    2011-04-04 | 12:16:21
    Bloggadress: http://anettehansen.blogspot.com

Kommentera inlägget här: