TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

Tandläkaren..

Kategori: Gabriel

Gabriel ramlade ju häromdagen o slog i sina tänder.. hade tid hos tandläkaren idag ang detta.. dem såg inga skador..

men jag ringde iaf o noterade "skadan" på Gabriels försäkringsbolag.. Han sa att det var rätt gjort.. det e allt för många föräldrar som inte ens gör ett besök hos tandläkaren..

 

dem håller "målet" öppet i 25 år..

Kommentarer

  • marie säger:

    himla skönt att allt såg bra ut!

    2009-09-30 | 23:24:39
    Bloggadress: http://sezzan85.blogg.se/
  • Linda säger:

    Skönt att det såg bra ut! Adam ramlade också och slog i tänderna en gång när han var liten. Det såg bra ut hos tandläkaren, men jag ringde ändå försäkringsbolaget och anmälde skadan för säkerhets skull. Det är ju bra att ha gjort det OM det skulle bli några problem senare.

    2009-10-01 | 13:12:31
    Bloggadress: http://lindaskriver.blogspot.com
  • Nisse säger:

    Hej!

    Läser med fasa hur du våldför dig på vårt vackra svenska språk. Att i vuxen ålder inte klara av att skilja på de och dem är i bästa fall bara barnsligt. Men samtidigt ska man inte bara klaga utan faktiskt även göra något konstruktivt av kritiken. Jag har därför rättat ditt inlägg (se nedan). Du är välkommen att uppdatera bloggen med den korrekta svenskan när du vill!



    Mvh

    Nisse



    Gabriel ramlade ju häromdagen oCH slog i sina tänder. (Jag/Han? - oklart) hade tid hos tandläkaren idag ang detta. DE såg inga skador.



    Men jag ringde iaf oCH noterade GABRIELS FÖRSÄKRNINGSBOLAG OM "SKADAN". Han sa att det var rätt gjort. Det ÄR allt för många föräldrar som inte ens gör ett besök hos tandläkaren.



    DE håller "målet" öppet i 25 år.



    2009-10-20 | 13:24:12

Kommentera inlägget här: