TinkerBellan

Min blogg, Mina tankar, Mina bilder, Mitt liv

Stjärnan ?utom sig av oro? ? rädd att mista barnen för gott

Kategori: Vardag

Tjuvar bröt sig in i Britney Spears lyxvilla i Beverly Hills i fredags.

Tjuvar bröt sig in i Britney Spears lyxvilla i Beverly Hills i fredags.

Enligt uppgifter till Daily Star var tjuvarna inte ute efter pengar och juveler. De var på jakt efter hennes privata hemligheter.

Lesbiskt sex

Bovarna ska ha kommit undan med stjärnans sexband - enligt rykten på amerikanska sajter har Britney lesbiskt sex på ett av dem - samt lättklädda bilder av henne. Tjuvarna ska även ha stulit bilder från hennes familjealbum, på bland annat sönerna Sean Preston och Jayden James.

- Gud vet vad tjuvarna fick med sig, säger en insatt källa till Daily Star. Vissa tjuvar hade letat efter juveler och pengar, men de här bovarna ville åt hennes personliga ägodelar.

- De fattade väl att i slutändan är sådana saker värda mer - om man lyckas sälja materialet till högstbjudande.

Bilder kablades i helgen ut på Britney som tröstas av polis när hon anländer till hemmet och får reda på att hon har haft inbrott.

- Hon är utom sig av oro, fortsätter källan. Det är illa nog att få inbrott, men när man är känd och bovarna stjäl ens privata saker så är det tio gånger värre.

Ytterligare ett sexband

Rapporterna om att hennes sexband ska ha stulits kommer bara drygt en vecka efter att en man hävdat att han spelat in sin sexakt med Britney.

Det var efter en blöt utekväll på Hawaii tidigare i år som han - utan Britneys vetskap - filmade deras one night stand. Sexbandet ska nu finnas till salu.

Enligt Nationalledger.com fasar nu Britney för att sexbanden kan ge Kevin Federline permanent vårdnad om sönerna.

En domare har gett honom tillfällig vårdnad eftersom Britney anses vara en fara för sina barn








Jasså.. så nu får man typ inte ha vilken SEX man vill heller.. nä men trekant o lebbsex o andra "annorlunda" saker kan få dej att förlora dina barn..

ehh vafan har SEXLIVET med hur man har hand om sina barn.. bara undrar lixom..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: